Glädje & Sorg, slakten i Århus är över för denna gången.

Unga raska Backstabbers, det var synen som mötte oss på hotell skolgården MBC anno 2008. Glada, snygga och övertända. Det här skulle visa sig bli ett tufft år för FC Svenmark. Dessa dagar kan enklast beskrivas som ett slag, en kamp. Tand för tand, fisk för fisk. Ingen skulle i år vika ner sig.....trodde vi.Dessa tre dagar blev som tre perioder innebandy kan man säga. Vi började starkt första perioden (Torsdagen) kanske dagen då vi gjorde minst misstag. Om det beror på att inga matcher spelades den dagen vet jag inte men man var rätt tillfreds alla fall. Mest nöjda denna dag skall våra heta rookies vara. Det var inkilning, en flaska fisk på 30 minuter......det tog nio!!!! Efter det var det dags för Oli Wronksi, Matte Miku och Martin "Invisible" Erichsen att förklara för Svenmarks president samt spelarråd och...ja alla faktiskt, varför dom var värda att representera oss. Tårfyllda trl fylldes av enorma applåder. Lite senare på kvällen var det också dubbning, vissa hans inte med men på innerplan har nu Olli, Miku, Nick, Tuppen blivit adlade. De går nu under titeln SIRS. Stand upp and be recognized. Period 1 var nu över.

Perido 2 började med en präktig skandal på fredagmorgonen. Detta gula kort är riktat till mig. Sir Nick & Fiskeansvarig Key. Match nummer 1 spelades kl 09:20 utan de tre nämnda pojkarna. Den sistnämnda klarade även att missa match två. Egentligen rött kort på det men endast en varning på Ky gör att han får följa med på femårsjubiléet nästa år. En prick även på mig och Sir Nick gör att återträffen inte får gå fel. Anayways, vi hade nu nått vårt mål. tre raka segrar innebar seger i gruppen och match först kl 11 på lördagmorgonen. Dessutom var ju klockan nu endast 18 på fredagkvällen. Det var här det började gå snett. Vi hade skapats oss en gräddfil mot en drömfinal mot Backstabbers. Problemet var bara att all den extra tid vi nu köpt oss gjorde att vitaminer samt fisk fylldes på i hänsynslösa mängder. Vandringen på femhundra meter till baren från skolan skulle visa sig bli enormt tuff. Stopp vid varje lyktsolpe för olika versioner av fiskesången gjorde att det tog oss 1,5 timme att knalla bort. The jazzversion är het, men ännu hetare detta år var nog the sexyversion, eller även kallad the naked version...jag kan bara fråga, but, but, but why????? Tidigt i säng, ca kl 03:00 för at ladda upp för lördagens match mot kossorna från Jönköping.

Period 3, något vingligt som synes. Det var troligen det som blev vårt fall denna gång. En snöplig förlust på straffar innebar respass. Endast fem chanser att avgöra räkte inte för oss utan det blev en tidig sorti. Denna dagen skulle bli tung på flera sätt. Nåja, det fanns b-vitaminer att hämta i bilen så vi gjorde det. Någon timme senare visade det sig att vi även skulle spela placeringsmatch mot övertända tjecker. Av bara farten inkasserades förlust nummer två då vi satte alldeles för stor fokus på målgesterna plus att Mikus volleykvittering med ett par sekunder kvar dömdes bort av en förvirrad höna till domare.

Vi börjar nu närma oss overtime . (Årets badpojke)

Jag nås av beskedet kl 14:14 på Lördagen att vi saknar fisk. Paniken sprider sig i rummet. Som väl är så har Key full kontroll på detta och vi har tre flaskor i reserv. Utan K hade detta slutat i tragedi.

Det finns mycket vi inte får glömma, begravningarna tex en vacker ceremoni, men som dom säger, det som sker i Århus stannar i Århus, eller dyker upp på hemsidan alternativt på youtube. Detta får avsluta rapporteringen för denna gång. Ett par dagars vila, på Lördag är det fest igen och då j**lar!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0