Den resan hade ja kunnat vara utan

Ju mer som är sönder desto mer kan repareras, jag har haft eller har en del skavanker som tex broken heart, en lever som fått alldeles för mycket att dricka, trasiga muskelfibrer i benen osv men nu, nu är min stolthet sårad. Jag känner mig kränkt....grovt. Mitt läkarbesök idag för en längre tids krämpa ledde till diverse provtagning. Det var en resa jag hade klarat mig utan. Jag behöver inte gå in på detaljer men att ligga i fosterställning i ett hörn med tummen i munnen speglar nog bäst hur man känner nu...Isch!!!

Det är så jäkla gött å rättvist att se. Äntligen fick vi/HIF utdelning för sin offensiva satsning i årets allsvenska. Det är bara inte vackert att se på, det är även effektivt.....när chanserna slås dit. Jag hade nästan föredragit lir a´la Kalmar om det inte gått vägen igår. Dvs säckförsvar och sedan satsa precis allt på fasta situationer. Nej igår var det goooooood fotboll på olympia. Mer av den varan tack.

Sen var det killen som gjorde bort sig och bytte till sig eftermiddagspasset på jobbet när det är retur mellan United-Barcelona

Undertecknad tackar för sig, på återhårande.

Utan skrammel i brallorna blir man hemlös

Mhm, då satt man här, men ändå inte. Sitter liksom litegrann i fel lägenhet. FIdde tog mig till sitt hjärta å bjussa på soffa inatt.....varför??? Mina hemnycklar ligger i andra brallorna ute i Kvidinge.

Det var en makalös kväll igår faktiskt. Priser delades ut till höger å vänster... har inte så bra koll där men jag stukade nog handleden när ja applåderade alla fall. Dom brukar säga det, håll min stol daneborn, jag ska bara å upp å hämta mitt pris *L* (Stulet skämt).
Igår dreglades det rejält... över Katta Norlöv å över Fidde Persson...dom två skulle kunnat tjäna pengar på att signera diverse kroppsdelar igår.

Jag får passa på att önska Flua välkomen ombord. Har inte sett grabben sen vi spelade i FCH ihop, då vägde han cirkus 52 Kg. Undrar om han lagt på sig lite. Oavsett så minns jag att denna kille har en gedigen bakgrund som skådespelare. Jag såg aldrig filmen men det va ett sjukt coolt omslag. Dessutom lär nu Fidde Persson få konkurrans som hetast i laget. Tror det e en liten modell åxå nämligen. Det betyder att man numer inte längre e topp tio. Jag har dock utökat listan till de 20 hetaste så man e me ännu.


Det hade onekligen varit skönt att ligga i sin egen soffa just nu. Fil å flingor haglar inte direkt på hotell fidster.
Jag kan åxå meddela att iom Micke Erikssons inflytt på Norra Sgtenbocksgatan så har lite förändringar skett. Bl.a har kommunen sänt ut ett brev om namnbyte på gatan, den kommer från 1 Juli 2008 heta Looserstreet istället. Jag Tror Fidde klarar sig för han har inte Norra som gatuadress, han har dock en fin vy utöver looserstreet...suck å ve.

Det skall avslutas me nåt positivt eller hur. Jag glömde nycklarna i Kvidinge, det betyder att jag kör cabbe idag....Måste ju hämta dom...tack Fidde!!!

Detta avlutar dagens osanningar//J


Nyhetstorka på Norra stenbocks

Det har nu gått tre dagar sedan jag kom hem från årets hittills?? roligaste happening. Jag känner mig ungefär som killen på bilden. Det är synd att efter varje gång man haft otroligt kul så sitter man efteråt hemma och är sanslöst uttråkad har snudd på ångest. Ska det kosta det för att ha kul så stannar jag hemma nästa gång.

I ett vilt försök att hålla mig vaken efter jobb idag har jag käkat gourmet (makaroner & köttbullar). Jag har även roat mig med att kolla på Hammarby-Elfsborg. Det mest spännande i första halvlek var utan att överdriva att kolla om man kände nån på läktaren. Hammarby hade ett skott i ribban i slutminuterna av första halvlek och kommentatorn skrek så jag höll på att få hjärtattack...spännande värre. Samtidigt har mina HIF killar en ganska trist afton i Kalmar, i skrivande stund underläge med 4-2 och den grymma och hoppfulla starten börjar mer och mer likna de senaste 9 åren då man mest blir sne på att dom inte kan vinna matcher trots övertag. Jag får trösta mig med att i nästa match kan det inte gå fel då två av mina favoritlag United och Barcelona möts. Måste jag välja så får det ändå bli Come on United!!!!!

Till nåt lite trevligare..... Vädret, helt underbart. Alla uteserveringar har börjat plocka frm grejjerna och häromdan va det fullsatt när jag åkte förbi fyllerondellen nere vid sundsbussarna. Läge att ta fram hojjen och putsa lite. Premiärtur i veckan hoppas jag.

Nu by the way.... live from Barcelona. I andra minuten straff United........som bränns.....det rullar på!!!!!

//snakkes

Glädje & Sorg, slakten i Århus är över för denna gången.

Unga raska Backstabbers, det var synen som mötte oss på hotell skolgården MBC anno 2008. Glada, snygga och övertända. Det här skulle visa sig bli ett tufft år för FC Svenmark. Dessa dagar kan enklast beskrivas som ett slag, en kamp. Tand för tand, fisk för fisk. Ingen skulle i år vika ner sig.....trodde vi.Dessa tre dagar blev som tre perioder innebandy kan man säga. Vi började starkt första perioden (Torsdagen) kanske dagen då vi gjorde minst misstag. Om det beror på att inga matcher spelades den dagen vet jag inte men man var rätt tillfreds alla fall. Mest nöjda denna dag skall våra heta rookies vara. Det var inkilning, en flaska fisk på 30 minuter......det tog nio!!!! Efter det var det dags för Oli Wronksi, Matte Miku och Martin "Invisible" Erichsen att förklara för Svenmarks president samt spelarråd och...ja alla faktiskt, varför dom var värda att representera oss. Tårfyllda trl fylldes av enorma applåder. Lite senare på kvällen var det också dubbning, vissa hans inte med men på innerplan har nu Olli, Miku, Nick, Tuppen blivit adlade. De går nu under titeln SIRS. Stand upp and be recognized. Period 1 var nu över.

Perido 2 började med en präktig skandal på fredagmorgonen. Detta gula kort är riktat till mig. Sir Nick & Fiskeansvarig Key. Match nummer 1 spelades kl 09:20 utan de tre nämnda pojkarna. Den sistnämnda klarade även att missa match två. Egentligen rött kort på det men endast en varning på Ky gör att han får följa med på femårsjubiléet nästa år. En prick även på mig och Sir Nick gör att återträffen inte får gå fel. Anayways, vi hade nu nått vårt mål. tre raka segrar innebar seger i gruppen och match först kl 11 på lördagmorgonen. Dessutom var ju klockan nu endast 18 på fredagkvällen. Det var här det började gå snett. Vi hade skapats oss en gräddfil mot en drömfinal mot Backstabbers. Problemet var bara att all den extra tid vi nu köpt oss gjorde att vitaminer samt fisk fylldes på i hänsynslösa mängder. Vandringen på femhundra meter till baren från skolan skulle visa sig bli enormt tuff. Stopp vid varje lyktsolpe för olika versioner av fiskesången gjorde att det tog oss 1,5 timme att knalla bort. The jazzversion är het, men ännu hetare detta år var nog the sexyversion, eller även kallad the naked version...jag kan bara fråga, but, but, but why????? Tidigt i säng, ca kl 03:00 för at ladda upp för lördagens match mot kossorna från Jönköping.

Period 3, något vingligt som synes. Det var troligen det som blev vårt fall denna gång. En snöplig förlust på straffar innebar respass. Endast fem chanser att avgöra räkte inte för oss utan det blev en tidig sorti. Denna dagen skulle bli tung på flera sätt. Nåja, det fanns b-vitaminer att hämta i bilen så vi gjorde det. Någon timme senare visade det sig att vi även skulle spela placeringsmatch mot övertända tjecker. Av bara farten inkasserades förlust nummer två då vi satte alldeles för stor fokus på målgesterna plus att Mikus volleykvittering med ett par sekunder kvar dömdes bort av en förvirrad höna till domare.

Vi börjar nu närma oss overtime . (Årets badpojke)

Jag nås av beskedet kl 14:14 på Lördagen att vi saknar fisk. Paniken sprider sig i rummet. Som väl är så har Key full kontroll på detta och vi har tre flaskor i reserv. Utan K hade detta slutat i tragedi.

Det finns mycket vi inte får glömma, begravningarna tex en vacker ceremoni, men som dom säger, det som sker i Århus stannar i Århus, eller dyker upp på hemsidan alternativt på youtube. Detta får avsluta rapporteringen för denna gång. Ett par dagars vila, på Lördag är det fest igen och då j**lar!!!!!

Varför står sängarna så tätt??

Det är inte alltid en fördel att umgås med kapten. Min kapten tex tyckte att även om vi va på återträff med törstiga danskar igår så var det väckning a´la armén kl 07:30 imorse. Att vakna upp en meter från denne kille som för övrigt morgonen till ära hade rest tält!!!!! Ja det är sådana grejjer som märker en för livet. Jag hoppas lite sjysst hotellfrukost skall kunna råda bot på detta.

Vi hade igår ett extrainsatt årmöte på O´learys i Köpenhamn. Vi klubbade bland annat igenom ett namnbyte. Vi kommer nu gå under det mer internationella namnet Lokomotiv Svenmark, egentligen mest för att våra u-lands spelare från Polen ska känna sig bekväma och tillfreds. Vi har också under detta möte kommit fram till att Martin Erichsen måste hållas hårt. Jag var tvungen att via sms igår vara lite tuff mot han för att han inte skulle mygla sig från mötet. Smset tog skruv och han infann sig några minuter efter mina väl valda ord. Undrar om inte jag skulle vara kapten istället.
(Det var hårda papper på mötet igår)

Det blev i vanlig ordning rusning tillbaka till rummet efter fruskot med tillhörande kaffe. Jag förlorade denna rusning och efter att ha hört känsloyttringarna innifrån WC så är jag helt ärligt lite nervös.

Jag satt och funderade vid frukosten var Niklas får allt ifrån, skämt och limerickar haglar liksom. Och en sak till, varför vill han ha en vikvägg mellan våra sängar??? Jag kallar honom numer för tältpinnen!!!

Hotell Excelsior låter flott........

Dåså, en båt och tågresa senare så fanns mottagningskommitéen på O´learys i Köpenhamn. Där satt chefen, Niklas Bergkvist, han styr över laget så därför hänger jag med han. Man vill ju ha speltid. Efter lite vitaminer på o´learys så var det dags att knalla bort till femstjärninga hotell Excelsior. Hotellet är vackert beläget strax intill Istedgade. För er som inte vet vad det är för gata...grattis, för er som vet.. ajja bajja. Vi har till vänster om oss den otrolige trevlige Madame Mim och till höger Mama Rosa. Mitt emot ligger Maxim... det kommer säkert bli bra detta.

Så va det då chefen, Niklas. Han är topp att ha med på dessa resor. Dels är han rätt rolig å dels har han koll på alla gratis sajter på internet så nu kollar vi på SM final i hockey. Niklas har dessutom rekat lite hos våra troligen största konkurenter i stundande turnering. Ja förutom vitaminerna då. Han har hittat deras akilleshäl alla fall...att ge Bobby Bergdahl nåt att dricka, det gillar han inte.

Nu är det dags att ta lite mer vitaminer och invänta lite danska lagkamrater. Pulsen är hög.........det känns som om MBC redan är igång. Tekning 09:20 på fredag,

By the way, jag visste du inte skulle lämna Å/K Martin Bramsell. Att dom ens försökte di blåe. Du e min kung, Vi är kungar i vårt skåneland!!!!!!!!

Hoppas Århus är redo för FC Svenmark anno 2008

Århus påstår sig vara redo. Röda mattan är på plats och det dansk/svensk/Svorsk/polska laget Svenmark skall göra entré. Av allt att döma kommer dansk TV3 i år hårdbevaka oss från ankomsten kl 18 på torsdagen ända till finalen på Lördag. Förfrågningar till vår talesman Nick Larsen har också kommit ang personliga intervjuer med oss spelare. Förhandlingarna pågår för fullt och det har även snackats om att sätta ihop en film som kommer att ha premiär till 5-års jubiléet nästa år.

Jag hade själv genrep i lördags och det flöt på alldeles utmärkt. Kan den formen hålla i sig kommer jag i år ta Århus bakifrån och framlänges. Det sägs ju att ett dåligt genrep ger bra premiär men ett grymt genrep ger troligen ett ännu bättre MBC i år. Allt är nu packat och klart. Väskor är levererade till arbetsplatsen och imorron kl 16 börjar min resa mot nya okända platser. En liten mjukstart med hotellnatt i Köpenhamn för att sedan explodera på både det ena å andra sättet väl framme. Det är i år vår egen Borelli som kommer frakta mig och svorsken till Århus...en ganska viktig uppgift faktsikt. Ja mina vänner, hur mycket tillgång till uppdateringar jag nu har fram till söndag vet jag inte så i värsta fall hörs vi inte förrän då. Nu ska alla fall jag ha roligt///Jonte

Varför är inte Aftonbladet på plats en sån här kväll??

Vilken dag, flaggorna vajjade i skyn och skumpan låg på kylning. Hemma satt jag i min soffa, spänd och nervös men framförallt otroligt förväntansfull. Klockan slog 18:30, då hände det. Det började trilla in lite gäster och ca en kvart senare satt vi där. Tre förvirrade pojkar och FEM!!!!!! Jag säger 5 st otroligt fina, snygga, söta trevliga tjejer. Jag ville berätta för hela världen men ingen skulle ju tro mig. Vi tre grabbar va lika kloka, det tog oss två timmar och ett antal b-vitamin påfyll att komma till sans och förstå. Tyvärr har jag inga bindande bevis på denna kväll men jag räknar kallt med att ni tror mig.....en fråga bara. Var sjutton håller Aftonbladet hus en sån kväll. Vi snackar ett scoop, förstasidestoff.

Det var Cardan som fick äran att få besöket den här kvällen. Jag kan konstatera att min skada nu är helt läkt då jag testade benet ordentligt, non stop i fyra timmar faktiskt sånär som på lite vätskepauser. Denna kväll måste återupplevas och jag hoppas alla som var med är med nästa gång åxå, jag hoppas verkligen!!!!

Trots alla trevligheter i helgen så har jag lite sorg i hjärtat. Jag skulle idag vilja be er alla som läser detta att ta en liten stund och hedra lilla Engla som blivit berövad sitt liv. Ta en liten stund och skriv en liten kommentar, det är både Engla och hennes familj värda efter en sån tragisk händelse.

Jag skyller allt på Mickes tandborste

Det har nu gått ett par dagar sen den senaste dizzen å man börjar komma på fötter igen å må fint. Med lite distans till det hela har jag nog kommit fram till vad som kan vara grunden till mitt problem. För en tid sen hade jag min ohängde vän Mikael på besök...han bestämde sig för att slagga kvar å planterade sin tandborste strategiskt bredvid min och där står den kvar än idag. Måste säga det ser mäkta misstänkt ut och lite grann skulle man kunna ta det som sambovarning. Det är denna tandborste mina dejter ser och tror då att jag redan har nån. Jag har alltså på värsta CSI vis minimerat de misstänkta till två stycken. De skyldiga är antingen Micke eller Tandborsten.
 Vem av dessa två är den skyldige ??

Anyways, jag vet inte om jag skriver om mina löprundor och träningar bara för att man så gärna vill berätta att man inte ligger på latsidan eller om det faktiskt är så att jag inte har ett smack annat att rapportera om. Jag har i alla fall idag varit iväg på en löpis igen, femte träningsdagen i rad för övrigt. Det gäller nu att fylla på depåerna igen och det skall jag göra ikväll tillsammans med nämnde Micke samt Båstadligan. På menyn står en hel del B-vitaminer.

Jag måste också erkänna när jag har fel. Warberg till final med 3-0 i matcher, den fick jag in. Jag trodde dock på Täby med 3-2 i matcher å det fick jag äta upp. Med facit i hand tror jag alla fall det här kommer bli en grym final. Warberg vinner den...det både hoppas och tror jag.

Avslutningsvis har jag två frågor som jag hoppas få svar på. Sumo, lever du?? Är lite orolig när det e så tyst från dig.
Fråga två lyder som följer, hur många sjukanmälningar trillade in i Ängelholm med omnejd igår???

7 dagar kvar till tek

Till vänster ser ni ett litet utkast av en bok jag skrivit. Det är bara en kortis på 398 sidor med bara en del av händelserna i mitt liv. Innan jag fortsätter så kommer lite info om självironi. Självironi bör absolut ej förväxlas med negativitet eller bitterhet. Om man inte klarar att hålla isär dessa bör man rannsaka sig själv.... e jag själv neg eller bitter. Jag å andra sidan sprudlar av självironi och därav den lilla boken. Titeln är inte klar men i det stora hela kommer den handla om komiska situationer och hur man på olika möjliga och omöjliga sätt blir dizzad/dumpad av chiquitas. Jag kommer komplettera med lite händelser från stundande MBC i Århus om en vecka, där brukar som regel tillkomma en god del stoff.

MBC Nytt:
Rutiner och traditioner, sånt är viktigt men jag anser att det KAN brytas om någon har vinning i det. Tex den gamla slängan ingen vill ha *** med Daneborn....tradition javisst men denna kan gott brytas. Inget är ju ristat i sten icke sant? Just traditionen att Lasse K dyker upp som gubben i lådan när vi står och drar våra ramsor innan fisken glider ner kommer brytas i år, det vet vi redan. Detta är dock INTE ok. Det känns tungt å kommer vara tomt utan denne legend. Det är heller inte ok att Taygez i år inte kommer till spel. Knäcken med respass redan i kvarten förra året tog hårt varpå ett sabbatsår klubbades genom. Oavsett gläder jag mig som ett barn, det gör Bobby Bergdahl också. Överraskande gled han in på min MSN igår, kul absolut och lättare att trashtalka nu. Jag tror vi kommer möta dem i final i år igen.

Egentligen ger jag blanka F i Rögle BK men under kvalspelets gång har jag fastnat för detta gäng. Dels har man ju blitt matad med ramsor av Hansson å Sangeus hela säsongen och dels är det sånt här jag gillar. Inget jäkla glassande utan rent å skärt klubbhjärta. Kämpa anda och krigande. Det som utspelades i ladan igår fick mig att ryckas med å skrika rätt ut när 2-1 kom med 26 sekunder kvar. Det är bara att lyfta på hatten å tacka för nu kan jag se mitt Färjestad nästa år och jag behöver bara åka 2,5 mil...

Försäsongen igång....redan!!

Det värker bra i kroppen, i tisdags hade jag mitt första pass drillad av Herr Svensson på aktiverum, ett liknande pass igår följs upp med löpning ikväll. Varför denna panik då?? Säsongen är ju långt borta. Ja syftet med min träning är nu tvetydig. Dels vill jag verkligen träna upp mina ben ordentligt så jag skall slippa missa 1/3 del av säsongen år efter år. Nummer två då är helt enkelt för att eftersom jag tydligen inte faller damerna i smaken så är det ett jäkla ryck och beach 2008 som gäller. Det går alltid att lura nån donna med en sjysst tränad hylla. Det e min genialiska plan.

Det låter meddelas från Århus att vi är många lags förhandsfavoriter med Svenmark. Vi känner att vi värvat bra och sponsorerna ringer tom till oss för att bli en del av denna framgångssaga som startade 2005. I år har det både för turneringen och för alla med Svenmark hjärta trillat in en riktigt tråkig nyhet. Lasse K, denne ikon som vi tagit till oss och bjudit in i vår familj kommer inte kunna deltaga i årets turnering. Styrelsen är eniga och vår presschef låter meddela att i alla våra matcher kommer vi bära sorgeband. Du finns i våra tankar Lasse K.

På Å/K sidan har jag inte hört så mycket. Många slickar väl ännu sina sår men jag sprang på Marcus Nilsson igår och han gör sitt bästa för att locka över Danne Johnsson från FCH. Han har plats i min bil sju dar i veckan alla fall.

Där gick gonggongen och lunchen är därmed slut. Pååterhörande inom kort///Sadboy

Alla fall en sak mindre att fundera på

Då har alla fall en sak löst sig och jag slipper fundera så mycket. Jag gläder mig verkligen till att representera ÅK ytterligare en säsong. Det känns också bra i den aspekten att försäsongen börjar redan imorron för min del. Ja så är det faktiskt, skall jag hinna få ordning på mina skadeproblem så får man ju börja i tid så imorron skall Matte Svensson börja drilla. Lite orolig är jag faktiskt.

Semifinalerna rullade vidare idag. Jag trodde Warberg skulle dansa till final med 3-0 i matcher och så blev det. Jag tippade dessutom 3-2 i matcher till Täby mot AIK vilket innebär att de får lägga på ett kol nu. Men de verkar ju vara som bäst under press så jag tror faktiskt fortfarande de reder ut det. Det jag VET är att AIK verkligen inte vill ha en femte avgörande oavsett hemmaplan.

Senaste nytt från FC Svenmark lägret är att Johan "överskägget" Astvik verkar tagit sitt förnuft till fånga och kommer komma till spel i år. Han hörde väl vilket superlag vi nu har så han kunde inte låta bli. Lottningen är nu klar och vi ställs mot Aab Floorball, Lyngby samt Sönderborg. Det enda jag vet om dessa lag är att drengerna fra Sönderborg verkligen utmanade oss i sången förra året, tyvärr under namnet copycats fra sönderborg då det tog våra ramsor å bara bytte ut orden.....fult. Det blir i alla fall i år viktigare än nånsin att vinna gruppen då ettan står över första slutspelsomgången och jag tror alla kommer behöva lite sovmorgon faktiskt.

Det känns lite konstigt med SM Final i hockey utan Färjestad, kanske därför man hellre kollar innebandyn när det krockar. Mina lag rosar inte marknaden just nu helt enkelt. Dom säger ju otur i spel men tur i kärlek. Ja nu tappa ju HIF poäng igår...trots massivt övertag, men inte sjutton fick jag ett kul samtal från kärleken för det. Vem har kommit på det uttrycket???

Goda råd e inte alltid dyra

 Herrejöss vad trött man e idag. Troligen har mina endast fyra timmars sömn inatt något med det att göra. Som jag berättade häromdan så va jag ju lite deppig när det inte gick som man ville riktigt med dejtande. Hörde att hon skulle testa dejta nån annan ett tag å tänkte att man kanske skulle pröva det å vips så mår man lite bättre så det var väl ett gott råd får man ju säga.

Dansk eller Svensk, kille eller tjej, arg eller vänlig. En viss Mizzy härjar på www.svenmark.dk samt lite i min blogg nu å jag undrar vem det är. Först blev jag lack på det han/hon skrev. Sen tyckte jag henom var rolig å nu är jag mest nyfiken. Vi får se om man springer på denne människa i Århus, det kan bli svårt då man som regel är fullbokad av diverse presskonferanser samt trevligheter på kvällarna. Nån gång ibland av att spela match åxå.

Jag har nu suttit här sedan sju imorse, dvs ca åtta timmar. Att då ha tre timmar jvar att jobba kan väl inte riktigt vara normalt va?? En sak e säker, jag blir inte sen inatt........om det inte blir dejt såklart!!!!!!!!!!

Gött att se att både Böna och Klitte förnyat, sånt behövs efter en massa rykten som går. Ska jag vara ärlig så tror jag vi kommer vara ännu bättre nästa år. Att vi inte gick upp får ses som en liten vägbula bara. Som vi konstaterade direkt efter match i Lördags ÅSTORP VI GER OSS ALDRIG!!!!!!!!

Ett gott råd hade varit välkommet.........för tre veckor sedan

Idag har jag dragits mellan två platser känslomässigt. Jag blev väldigt glad när Böna hörde av sig och vi kom överens om lite fotboll på Åbyvallen i Maj med tillhörande läskeblask och köttbitar om vädret tillåter. Detta ser jag verkligen fram mot.
Jag har också idag blivit väldigt ledsen. Nu sitter man här igen å funderar på hur mycket man egentligen ska skriva och avslöja här på en blogg. Var ska jag dra gränsen mellan privatliv och allmänna åsikter å tankar?? Måste jag alltid försöka vara lite småfyndig å rolig?? Jag kom fram till svaret att jag gör precis som jag vill, det e ju min blogg å vill man inte läsa skiten så slipp. Nu sitter man alla fall här igen, det som aldrig skulle kunna ske har skett. Ja hade ju tänkt att stöter jag bara bort folk som gör intryck på mig i tid så hamnar jag aldrig i en sits där jag kan sitta kvar ensam å ledsen. Nu är det tyvärr så att den senaste donnan gjorde ett större intryck än vad jag trodde. Jag stötte bort henne regelrätt, visste inte vad jag ville och var allmänt strulig. Nu vet jag verkligen vad jag vill men tyvärr tog det hårt på henne så nu vill inte hon längre. Jag får ju naturligtvis skylla mig själv å jag förtjänar troligen å må precis så riktigt skit som jag gör nu. Det enda jag kan trösta mig med är att jag återigen kan säga vad var det jag sa......
 

 När det gäller FC Svenmark så har förberedelserna börjat rulla igång. Fisken är beställd och vi har så smått börjat analysera eventuella motståndere och hur vi ska kunna gneta oss till final för fjärde året i följd. Nyförvärven håller på att lönefåhandlar men eftersom hela budgetten gick till Nick & Bergkvist kontrakt så är det lite småbesvikna golddiggers som gör debut i år. Vi håller även på att försöka spela in ett mixed kasset tape med lite sköna gamla klassiker. Det kommer i vanlig ordning vara en hel del schlagerklassiker samt golden hits från svenmark 100 FM. 13 dagar kvar till liftoff!!!!!!

Här hemma rullar slutspelet vidare. Warberg ser oförskämt starka ut. Hyffsat utkast av Sjögren i sudden. Det kan finnas matchvinnare överallt på banan å igår fanns en längst bak och en längst fram i firma Sjögren-Svensson. WIC går till final med 3-0 i matcher.
Den andra semin känns mer oviss. Caperio......dessa ikoner fortsätter att skrälla. Men är det skrällar ännu?? Hur många gånger skall man kunna göra om en sak innan det inte längre är en skräll och istället kanske en överraskning....när går det sedan från överraskning till väntat`?? Jag e sjukt imponerad. Caperio vinner över  AIK med 3-2 i matcher.


Nu börjar man så smått rikta blickarna mot Århus

Besvikelsen finns faktiskt kvar ännu men självklart har man fått distans till det nu och så smått börjat släppa klubblaget för den här säsongen. Innebandyn släpper man ju iofs aldrig riktigt eftersom jag i stort sett lever med den dag och natt.  Inatt var det dock annat jag levde med.

Nu är det alla fall andra utmaningar som väntar och närmast är det den internationella storturneringen i Århus (DK) som väntar i mitten av april. Projektet FC Svenmark som är en sammanslagning från början mellan 5 svenskar och 5 danskar skall återigen erövra turneringen, kvinnorna (för dem som har lite drag på dem) dansgolv och muren där fisken skall intas. I år har vi ett par riktigt intressanta rookies såsom Martin Erichsen (dansk landslagsspelare), Oliver Wronski (Polens landslag) samt storvretas Mattias Mikulski. Eftersom namnet tillkom efter sammanslagning mellan Danmark och Sverige kanske det är dags att kolla över alternativa lösningar när det haglar in lite nya nationaliteter. Nästa år siktar vi på en finne åxå. Det skall alla fall bli intressant att se vad dessa nya killar kan tillföra då det visat sig vara riktigt svårt att göra ett bestående intryck på Svenmark juryn som tar ut laget till varje år.

Lagom till årets turnering har jag fått min första stalker. Mizzy skrämmer mig lite och har nu även beställt ett möte i Århus där det skulle "snackas" lite. Jag funderar på att ta med mig Niklas "bonebraker" Bergkvist som nån form av bodyguard. Inte så mycket för att han skulle kunna hjälpa mig om Mizzy bestämmer sig för att nita mig utan mer för att jag är snabbare än bonebraker så förhoppningsvis får dom tag i honom istället och avreagerar sig där.

Inatt drömde jag äntligen om en tjej igen, det var en erotiskt dröm. Tyvärr får den gå under kategorin mardröm då erotiken tog plats mellan henne och en annan grabb där jag tvingades se på.... Inte en blund efter det så det är ju inte konstigt man e trött idag. Jajja shit happens!!!
Där satt man och tvingades bevittna....

Som ni förstår kommer det ju bli lite mer personliga tankar och berättelser nu när ÅK säsongen är över så alla ni som har barn under 15 som brukar läsa min blogg kanske bör låta en förälder läsa den först och kanske kolla om det är lämpligt för en så ung tjej/kille att vila ögonen på dessa bokstäver jag flätar samman till en massa skitsnack.

Tyvärr vågade han åka med den där Ragvald

 Bilden säger väl det mesta, man vaknade på söndagen sliten, ledsen och otroligt besviken. Hur kunde nu det här hända. Vi hade ju serien som i en liten ask när TT99 fick för sig att göra en heroisk insats och sedan nu detta otroligt grymma slut på säsongen. Helt ärligt så har nästan tårar varit nära och jag vet inte hur många gånger man spelat upp matchen och framförallt sista två minutrarna i huvudet på nytt.
Jag har ett par funderingar på hur detta kunde bli som det blev. Förutom det faktum att vi hade ett väldigt bra spelande Solfjäderstaden på besök så kan man inte blunda för det faktum att vi sitter utvisade något så otroligt ofta. NEJ det är inga undanflykter, jag skyller inte på domarna. Det är helt enkelt ren å skär fakta att vi har spelat 3 mot 5 tre!!! gånger på dessa två kvalmatcher och 4 mot 5  sju gånger. Vi spelade 5-4 vid tre tillfällen, ja det går inte helt enkelt. Det hjälper inte att vi har 12-4 på dessa två matcher i spel 5 mot 5 eftersom vi således har 2-10 i spelet med en man mindre på banan. Nej för en gångs skull känns det ganska lättanalyserat faktiskt.

Vad som sedan skall till är ju spelare som kliver fram. I mina ögon hade Solfjädern tre sådana i Lördags. Blott 17 årige Martin Hovlund som verkligen levererade när det behövdes. Pånyttfödde Johan Ragvald spelade stundtals bländande. Sist men inte minst målvakten Klas Pettersson, vissa räddningar finns bara inte och utan dessa så hade vi nog haft ett par tre bollar upp efter första perioden. Nu blev det inte så utan jag lyfter på hatten för er Motala killar, tillrest publik och önskar er lycka till i ettan nästa år.

Vad som inte gjorde saken bättre var ju att FBK vek ner sig totalt och att Linköping vissa stunder åkte åttor runt mina killar. Det är bara att hänga in den tröjan i garderoben för den här säsongen och hoppas vi slipper LHC i nästa års slutspel.

Roligare då med allsvenskan där HIF faktiskt började med en seger. Annars brukar det ju handla om att kommer så långt efter från början för att sedan spurta på hösten och sluta på en hedrande 5-6 plats.

Slutligen är ju nu silly season igång, vilka ska gå vart å varför brukar vara frågan. En förening rycker i två av våra spelare. Det är ju kul men tyvärr är dessa två mina närmsta vänner i laget, det och att vi inte verkar komma fram till en lösning ang mig själv gör att jag börjar bli orolig att det blir förtidspension från innebandyn. Jag hoppas ju verklligen inte det men även jag har rätt att bli irriterad och besviken.

Script error c32 yv 54....eller nåt sånt

I söndags satt man där...besviken men fullpumpad med idéer att skriva om. Tyvärr hade blogg.se då bestämt sig för att byta bloggverktyg och av de 75 000 bloggar och miljontals kommentarer som skulle flyttas var väl inte min blogg prio ett direkt. Nu skall det dock fungera så ikväll tänkte jag försöka förmedla gråtfyllda tankar ang helgen som gick... Väl mött!!!!

RSS 2.0