Sommaren 1994 i repris tack

Då var det igång igen, ännu en stor utmaning. Försäsongen med Team Camper. Det är med blandade känslor man ikväll skall ut å springa å slita. Jag hade ju en väldigt bra ursäkt i Måndags så min löpdebut (med laget) blir ikväll. Lördagens internmatch gav dock lite blodad tand eftersom det inte bara var jobbigt utan även väldigt kul att komma igång. Bramsell hade tydligen saknat mig eftersom det tog han hela fem minuter att knäcka min första klubba.

Nyförvärven var på plats och det var framförallt de jag själv spelade med man lade mest märke till, herr Lindström var sig lik, Rapp som sjutton och ett ständigt sökande för att vara spelbar. En spelare helt i min smak som släpper mycket boll och gör sig spelbar direkt igen. Bobby som "sågade" min blogg var även han en trevlig bekantskap. Sen hade vi ju en liten liten Becke i motståndarlaget. Där fanns det en jäkla massa spring i benen. Vi verkar ha en bra mix i år.

Ytterligare utmaningat utspelar sig i Österrike och det tog fart igår. Det var precis en sådan start man ville ha och jag skulle inte ha något emot en repris av sommaren 1994, både vad det gäller väder och framgång på planen. Nu ska man väl inte dra för stora växlar av detta för även om jag tycker "experten" Elin Ek väldigt sällan säger smarta saker så måste jag ändå hålla med om att Hellas är EM:s hittills sämsta lag. Dom ville ju inte ens spela. Det ville dock Sverige och det var kul att se Micke Nilsson på vänsterbacken och även....faktiskt...... Daniel Andersson som gör en gjuten insats på mitten. Man snackar ju ofta om att Sverige inte har nån bredd men jag har nu äntligen förtsått varför Mr Lagerbäck har källström på bänken. Han vill ju som alla andra kunna visa att man har storstjärnor att kasta in så tyvärr lär han få sitta kvar där.

Det är alla fall skönt att det rullat igång så kanske det dyker upp lite kul saker att skriva om. Jag börjar ana en viss torka så ja väntar in nästa bravad på looserstreet. Det vimlar ju av fåglar i luften så det är väl inte omöjligt att fler roliga incidenter med albatrosser kommer ske men fram till dess skall vi gräva guld i Austria!!!!!! 

Undrar om det kommer va folk på stan idag

Det kan inte mäta sig med syttonde maj men imorron är det nationaldagen i Svedala. Det är inte bara det som är på gång, äntligen är det dags för EM fotboll igen. Som vanligt har man grymma förhoppningar men dom brukar ju kunna gneta sig en bit i mästerskapen. Om min lilla skrälltippning går igenom så slår Sverige ut Rumänien i kvarten. Dock tar det stopp i semi mot Frankrike men då e jag nöjd alla fall.
Själv hade jag mina 2 ggr 45 minuter plus förlängning på Väla igår. Det var tufft men riktigt skoj å Team Nyman-Daneborn rodde det i hamn galant. Stjärnorna i det laget heter Jonathan och Alexander å dom levererade verkligen. En välförtjänst segermiddag på Ringstorp Pizzeria fick avsluta den dagen. Jag somnade som en bebis på kvällen.

                                                                                       
Idag är det nya utmaningar som väntar. Fint väder å en afterwork inplanerad på "fyllerondellen". Nu lär det ju inte bli så mycket av just den sistnämnda varan me tanke på trötthet å en väntad storm av studenter. Bara det att sitta å titta med totalt haksläpp kan vara en enorm underhållning. Man minns ju hur det själv var,,,,,, vaga minnen alla fall.
Det va ju inte direkt igår man var där själv, men kul va det. En kväll jag gärna hade upplevt igen å kanske tatt eller annat annorlunda beslut. men liksom yrkesval så tog jag lite märkliga initiativ min studentkväll, därav de vaga minnena. Jag håller tummarna för varenda student idag att det går som de planerat och vill. Skulle det nu mot förmodan inte göra det så tappa absolut inte hoppet för när du minst anar det kommer en fågel och levererar i nacken på kompisen du går med å turen vänder även för er. Ibland tar det många år men för eller senare så funkar det.

Jag börjar bli sugen på match igen. Välaturen gav mig blodad tand så jag ser verkligen fram mot internmatchen på Lördag. Det är träning i ottan (kl 11) å det e väl det enda som talar emot rappa ben å tunnelverkstad men man vet ju aldrig.

Slutligen vill jag citera ikonen Pontiak Johansson, sommaren är här, ingen stress, bara fart och fläkt!!!!!!!!!

Slår Sumo mig i spåret slutar jag!!!

Just nu känns det som jag e inne i ett enormt flow. Allt flyter på å då menar jag verkligen allt. När tom vinlotteriet går min väg sitter jag å funderar på om ja inte ska slänga in en enkelrad på lotto i veckan. Allt under en mille i vinst vore ju ett hån.

När jag idag gjorde min dagliga tur på Sveriges bästa hemsida fick jag mig en enormt glad överraskning. Sumo är tillbaka, han e vass, het och otroligt sugen. Det gläder mig mycket inte bara att han bloggar igen utan även att jag såg det fanns ett sug från Sumo att delta i lite löpträning, jamen det betyder ju att ja inte kommer ligga sist i spåret den här säsongen.

Jag har nu när jag går in i säsong tre i ÅK för första gången fått en riktig ovän i laget, ingen av de gamla stötarna utan en pojke vid namn Bobby Sjögren, han svarade fel på frågan vilken blogg han föredrog vilket gör mig väldigt förgrymmad. Jag kanske skulle använda min nyvunna mandat i styrelsen och ta tag i detta, eller bara va den store mannen och önska Bobby samt alla andra nyförvärv välkomna. Det e nog åxå läge att förvarna er alla att det mesta ni säger snappas upp och hamnar här va det lider.

På tal om gocart, när 2008 började trodde jag aldrig att jag i början på juni skulle gå på väla med en underbar tjej och hennes två trevliga tonårskillar. Inte heller att en liten charmig sjuårig Filippa skulle få mig att hoppa hopprep så svetten rann. Det är dock verklighet så det e nog dax för lille Jonte att inkassera vuxenpoäng.
(Med lite träning så, jobbigt e det alla fall)

RSS 2.0